Akció!
black-viper-long-ranger-870
black-viper-mk-fd-850-2lg_0308050-1maxresdefaultbrowning_logo

Browning Black Viper MK FD 850 elsőfékes orsó

45000 Ft 38990 Ft

Technikai jellemzők:

– 7 +1 csapágy

– alumínium log stroke dob

– végtelenített visszaforgásgátló rendszer

– robusztuss , extra erős wormshaft dobemelés a tökéletes zsinórprofilért

– robosztuss nylon orsóház

– Extra erős elsőfék rendszer

– CNC fém hajtókar

– Speciális feeder zsinórklipsz a zsinór védelme érdekében

–  alumínium long stroke pótdob

– Zsinórkapacitás: 300m/0,16mm ( monofil )

– Áttétel: 5,5:1

– Behúzás: 105cm

– Súly: 430 g

Termékleírás

Egy orsó a közepes és nagy dobótávolság elérése érdekében! A dob kialakítása lehetővé teszi, hogy nagy távolságokra horgászhassunk, különösebb megerőltetés nélkül.

A Black Viper Feeder 850 orsó is, ami számos olyan technikai elemmel rendelkezik, ami elengedhetetlen a közép- és hosszú távú feederbotos horgászatnál. Ilyen például a kifinomult csigatengelyes (wormshaft) dobemelés, ami különösen fontos a távdobásoknál, hogy hibátlan legyen a zsinórfeltöltés, a zsinórprofil, könnyen peregjen le a dobról a monofil vagy akár fonott főzsinórunk.

Ennek hatékonyságát tovább fokozza a nagyméretű, széles dob, ami ráadásul sekély kialakítású, így nem kell több száz méternyi zsinórt csak azért feltöltenünk, hogy utána csak az utolsó 150 métert használjuk majd folyamatosan. Ehhez jön hozzá a finoman állítható első fék, ami kellően finom ahhoz, hogy akár extrém távolságban is tudjunk versenykörülmények között keszegezni akár, vagy épp pontyokra horgászni. Az orsó hatékonyságát mi sem jelzi jobban, mint hogy a zsinór visszacsévélése 1 hajtókarfordulattal 105 cm. A sima futásról az orsó belsejében lévő  7 + 1 csapágy gondoskodik. A pontos, precíz feederbotos horgászat érdekében pedig lekerekített fém zsinórklipsz került az orsó dobjára, kímélendő a főzsinórunkat.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Browning Black Viper MK FD 850 elsőfékes orsó”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.