Akció!
Delphin ETNA II Next gen 2 rézs 2,75lbs. Bojlis bot
Delphin ETNA II Next gen 2 rézs 2,75lbs. Bojlis bot .Delphin ETNA II Next gen 2 rézs 2,75lbs. Bojlis bot ,.,Delphin ETNA II Next gen 2 rézs 2,75lbs. Bojlis bot ,.,.,.Delphin ETNA II Next gen 2 rézs 2,75lbs. Bojlis bot ...,,,Delphin ETNA II Next gen 2 rézs 2,75lbs. Bojlis bot ,,,,Delphin ETNA II Next gen 2 rézs 2,75lbs. Bojlis bot ,.,.,.,.,,

Delphin ETNA II Next gen / 2 rézs 300cm/3,00lbs

24000 Ft 16990 Ft

Termékleírás

Az új ´´kettes´´ ETNA a NEXT GEN jelöléssel. Ez a jel szimbolizálja egy teljesen új szakaszát a pontyozó bestsellernek, amelyet úgy megkedvelt az 5 év alatt több tízezer horgász Európában. Az új utódnál nem bíztunk semmit a véletlenre és a fejlesztésnél felhasználtuk a sokéves tapasztalatot, ami új szintre emelte a botot.

Minden jó tulajdonságát meghagytuk. A blank tervezésnél az előző modell kúpos alapját hagytuk meg, amely tulajdonságai a pontyhorgászokat lenyűgözte a kezdetektől fogva. Úgy tervezték, hogy túlterhelésnél a legnagyobb terhet az alsó harmadában és az alacsonyabbat csak a tetején viseli. Ez lehetővé teszi a ponty kirohanások csillapítását, de a maximális dobóerő kihasználását is. A ´´kettes´´ ETNA minden méretének blankja vékony és parabolikus akciója van.

Ahhoz azonban, hogy a bot jobban alkalmazkodjon a mai modern horgászhoz, muszáj volt a bot koncepcióján dolgozni. A karakterisztikus sötét bordó szín megmaradt, de ezentúl kiegészíti egy speciális fonás ami helyettessitti az előző kockás mintát. A hosszú dobások elérésének érdekében a blankot nagy 50O keverőgyűrűvel láttuk el. Kiváló SIC gyűrűkről van szó.

A következő változtatás a tüskés csatlakozókat érinti, amelyek extra karbon réteget kaptak és ennek köszönhetően erősebbek. A flexibilitásukból kifolyólag nem tűnnek merevnek, ami tagadhatatlanul előny. A nyél is teljesen új, ami szintén fontos változtatásokon ment keresztül. Az osztott nyélen egy dombornyomott ETNA logó található.

Műszaki paraméterek:

Modell 300cm/3.00lbs
Rézs: 2
Blank átmérője markolat felett: 13mm
Gyűrűk száma: 6
Szállítási méret: 155cm
Súly: 265g
Markolat anyaga: EVA
Markolat hossza (a bot alsó részétől a nyereg közepéig): 63cm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Delphin ETNA II Next gen / 2 rézs 300cm/3,00lbs”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.