Akció!
delphin-nova

Delphin Nova Spin 2,10m 25g pergető bot

16000 Ft 11590 Ft

Műszaki paraméterek:
Delphin Nova Spin 210 cm / 2 részes / Dobósúly: 25 g-ig / 7 fül / Tömeg 115 g/ Szállítási hossz 110 cm

Termékleírás

A Nova spin “gyors” blankra épülő karbonbot A-B akcióval, amely a spiccen kezdődik és fokozatosan a gerincrészbe megy át. A blank merevített alsó kétharmada jelentősen gyorsítja az egész botot, amit a megfogásánál azonnal észrevesz. A bot blankja 24T karbonszálból készül alacsony arányú gyantával a lényegesen alacsonyabb tömeg és a bot nagyobb érzékenysége érdekében. A bot csiszolt és matt lakkozással kezelt. Korszerű formájú, márkás SeaGuide SIC gyűrűkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a pergető zsinórok problémamentes használatát. Az osztott nyélen található nyereg megakadályozza az orsó stopperének blankkal való érintkezését. A bot így teljesen el van különítve az orsótól, ami jelentősen hozzájárul a kapás spiccről nyélre történő továbbítására. A nyereg végei és a nyél vége keményített EVA habbal kezeltek, ezüst kiegészítőkkel.

A 210 cm-es változat 25 g-os dobósúlyú blankra épül. Összes gyűrűje egyszáras. Az alacsony gyantatartalomra való tekintettel a bot ránézésre keményebb, de a legapróbb kapásokat is továbbítani tudja. Felhasználása ezért eléggé univerzális, a könnyebb jigfejektől kezdve egészen a nehezebb forgókig.

A 240 cm-es modell 40 g-os dobósúlyú blankra épül. Tehát egy keményebb “csukázó” botról van szó, amely azonban apróbb kapásokat is képes továbbítani. Az alsó rész keménységére való tekintettel (ahol gyakorlatilag nem kerül sor bot hajlására) az alsó gyűrű 2 száron helyezkedik el.

A 270 cm-es változat a legkeményebb blankra épül 45g-os dobósúllyal. Hossza ellenére a bot kónusza úgy van kialakítva, hogy a bot akciója a 240 cm-es botéval azonos legyen.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Delphin Nova Spin 2,10m 25g pergető bot”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.